ELABORACIÓ ARTESANAL

La recepta autèntica, la tradicional alemanya i totes les seves varietats. Aquesta és la salsitxa que et cruspiràs a l'Otto: feta amb matèria prima de primera qualitat i com marca la tradició alemanya. Tenim des de la clàssica «Otto», també amb chilli si t’agrada el picant, o el «Bratswurt Munich», amb formatge emmental i deliciosa ceba cruixent, o les salsitxes més noves, com la «Bockwurst», que té un suau toc picant.



Però l'Otto és més que salsitxes! També som especialistes en hamburgueses, com la «Münster», amb ceba confitada, ou fregit i acompanyada per la irresistible «salsa Otto» (el nostre gran secret), o la «Frikadelle»,  l'hamburguesa arrebossada més popular; així com entrepans de tot tipus i postres home made (no et perdis el pastís de poma!). 



La beguda estrella -per descomptat!- és la cervesa. Tens més de 50 tipus de cervesa diferents en totes les seves varietats: de pressió, lager, negra...  perquè com a bon amant de la birra tastis l'authentisch sabor alemany, i cada mes hi posem una nova troballa!!